Rólunk

Cégünk 1998-ban alakult sokéves szakmai tapasztalattal és háttérrel, kizárólagos magyar tulajdonnal. 2002. év őszén nyitottuk meg első betongyárunkat a Budapest X. kerület, Gyömrői úton. 2004. év őszén megnyitottuk második gyárunkat a Budapest XI. kerület, Hunyadi János úton. 2009 év őszén megnyitottuk harmadik gyárunkat Törökbálinton a volt Mechanikai Művek területén. A három üzem és a betonkeverő telepítésénél betartottuk a legszigorúbb európai környezetvédelmi és technológiai előírásokat. Valamint cégünk rendelkezik még 1db mobil betonkeverővel, melyek bárhól felállítható a megrendelők kérésére. A mobil keverőknek a teljesítménye egyenként 60 m3/h.

Az üzemek számítógép által vezérelt automata-keverők, melyek 120 m3/h teljesítményre képesek. A gyártási folyamatot végig rögzítjük, és a megrendelő kérésére dokumentáljuk. A gyáraink kedvező elhelyezkedése és szállítási kapacitásunk mérete lehetővé teszi Budapesten és környékén bármekkora munka elvégzését.

Cégünk 2009-ben megkapta az ISO minősítést.

Termékeinket folyamatos bővítjük. Üzemeinkben a régi és az új szabványok szerinti beton minőségeket is elő tudjunk állítani.

Az üzletkötőink sokéves szakmai tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkeznek. Ennek fényében a megrendelőket készéggel ellátják tanácsokkal a betonozást érintő bármi nemű kérdésekben.

Saját gépjármű parkkal rendelkezünk, mely 13 darab mixer, és egy 23 m-es, ill. egy 36 m-es betonszivattyúból áll. Természetesen, szükség esetén ezt a kapacitást alvállalkozói szállítói kapcsolatokkal bővíteni tudjuk, hogy a megrendelőink igényeit és a szállítás színvonalát tökéletesen tudjuk biztosítani.

Az alapanyagok minőségére garanciát jelent, hogy cementet a Duna-Dráva Cement Kft-től, osztályozott kavicsot a Basaltker Kft-től és a Lasselsberger Kft-től, vegyi adalékanyagokat pedig a SIKA Kft-től és a BASF Hungária Kft-től szerezzük be. Cégünk a beszállítókkal és a megrendelőkkel is hosszú távú üzleti kapcsolatra törekszik.

Megrendelőinkkel egyedi szerződéseket kötünk, így biztosítva a szolgáltatás minősége mellett az egyedi, kedvezményes ár kialakítását.